ONZE KERNWAARDEN

TEVENS ONS DNA : ZEGGEN, DOEN EN LEVEREN

Zeg wat je doet, doe wat je zegt en lever kwaliteit en service in al je werkzaamheden / diensten.
Wees jezelf, geef jezelf en heb respect voor elkaar.

Onze diensten

 1. Uitzenden

  Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. De duur van de arbeidsovereenkomst is maximaal 78 weken en volledig flexibel evenals de uren per week. Vanaf werving en selectie tot en met de loonadministratie regelen wij voor je. Wij zijn de  juridisch werkgever, je hoeft je dus geen zorgen te maken over de financiële risico’s bij ziekte of het doorbetalen van personeel als er even geen werk is

 2. Werving en selectie

  Bij een werving en selectieopdracht ga je rechtstreeks bij onze opdrachtgever op contract. Afhankelijk van de functie en wat het bedrijf wil, kan dit een tijdelijk of vast contract zijn. Wij regelen het vacature profiel, plaatsen de vacature op de verschillende job boards, voeren de sollicitatie gesprekken met jou, nemen de arbeidsvoorwaarden met je door, regelen alles voor jou en de opdrachtgever tot aan het contract.

 3. Detacheren

  Nam eu enim eget justo eleifend pulvinar eget quis quam. Morbi cursus gravida faucibus. Proin faucibus diam vitae sem bibendum vulputate. Nullam lobortis nibh at ex posuere, nec laoreet justo facilisis. Morbi pharetra lacus sed ex hendrerit, vitae congue turpis imperdiet. Integer laoreet dolor in lobortis dignissim! Quisque malesuada rutrum mi a laoreet. Nulla gravida finibus felis id viverra. Vestibulum volutpat leo non malesuada facilisis? Curabitur et tincidunt ligula. Curabitur dignissim consequat congue. Vestibulum diam quam; pulvinar et nisi ut, ultrices ullamcorper risus. Quisque magna mi, malesuada in purus nec, gravida egestas quam. Fusce in semper nibh. Aenean nec dapibus tortor, eget rhoncus mauris. Duis nibh elit; mattis vitae tempor et, ultricies hendrerit ex!

 4. Assessments

  Meten is weten, het stelt je als organisatie in staat om te anticiperen, te sturen, te begeleiden, maar ook om te coachen en te groeien. Wil je meer weten over onze assessments en waarvoor ze worden ingezet?
  Neem dan contact met ons op!

Missie

Jou aan een baan te helpen, niet zomaar een baan, maar een baan die bij jou past, met de collega’s die bij jou passen, een baan waar je wordt gezien als iemand van de club, een onderdeel van het team. Die baan waar je misschien zelf helemaal niet aan dacht maar waarvan je nu weet dat hij je op het lijf geschreven is.

Wat wij willen is jou ontzorgen, financieel en met die toffe baan. Wij willen jou als ambassadeur voor Zendèl en we weten dat wij daar heel veel voor moeten doen, maar wees gerust. Wij doen het graag!!

Visie

Zendèl is gespecialiseerd in het uitzenden van tijdelijk, en vast personeel binnen het MKB. Wij staan bekend om onze kwaliteit, service en de bereidheid om een brug te slaan tussen mens- en organisatiedoelstellingen. Voor iedereen is een plaats binnen de arbeidsmarkt en wij zijn er op gedreven en in bedreven de afstand tussen iemand en de arbeidsmarkt te verkleinen.

Wij zoeken de klik boven de competentie. Als de klik er is, is er draagvlak om te begeleiden, te leren en is er ruimte om fouten te maken en te verbeteren. De klik is duurzaam.

Ons Team

Wie zijn wij?

Kom jij in ons team versterken?
Intercedent
Aanwezig op ma, di, wo, do en vr
Rosanne van den Berghe
Intercedent
Aanwezig op ma, di ochtend, wo en do
Chantal Karsten
Intercedent
Aanwezig op ma, di, wo, do en vr
Hedzer Hooijenga
Eigenaar
Aanwezig op ma, di, wo, do en vr
119Vacatures
67Opdrachtgevers
322Volgers op Instagram
406Volgers op Facebook
Welkom bij Zendèl

Mijn naam is Hedzer Hooijenga.
Trotse eigenaar van dit fantastisch mooie bedrijf wat ik samen met mijn collega’s en misschien ook met jou als medewerker of als klant heb opgebouwd. Een bedrijf waar mijn collega’s en ik elke dag ons best doen om een brug te slaan tussen werknemers en werkgevers en waar wij continu werken naar een ultieme match tussen competenties, persoonlijke eigenschappen,  versus functies en bedrijven.

Kijk rustig rond op onze site, en als er iets is wat mijn collega’s en ik voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag!