Wanneer krijg ik mijn loon?

Wanneer krijg ik mijn loon?

Wij weten hoe belangrijk het voor je is om tijdig je loon te krijgen. Net als weten wanneer je loon wordt overgemaakt. Om deze reden verlonen wij altijd op een vast moment, de maandag. Zo ben jij er van verzekerd dat jouw loon altijd op de dinsdag na een werkweek op je rekening staat. Ondanks dit zijn er een paar uitzonderingen op de regel waardoor wij hier in sommige situaties niet aan kunnen voldoen.

Deze situaties zijn:
1. Als de maandag een nationale feestdag is. (wij verlonen dan op de eerst volgende werkdag);
2. Wanneer je in een periode verloning zit, dan verlonen wij nog steeds op de maandag maar krijg jij je loon op de dinsdag na deze periode.
Mits ook de maandag niet een nationale feestdag is.
3. Wanneer wij nog niet alle verplichte documenten, nodig voor de loonadministratie binnen hebben, kunnen wij niet overgaan tot verlonen.

Heb jij nog geen loon ontvangen en is geen van bovenstaande regels van toepassing, neem dan even contact met ons op.

Welkom bij Zendèl

Mijn naam is Hedzer Hooijenga.
Trotse eigenaar van dit fantastisch mooie bedrijf wat ik samen met mijn collega’s en misschien ook met jou als medewerker of als klant heb opgebouwd. Een bedrijf waar mijn collega’s en ik elke dag ons best doen om een brug te slaan tussen werknemers en werkgevers en waar wij continu werken naar een ultieme match tussen competenties, persoonlijke eigenschappen,  versus functies en bedrijven.

Kijk rustig rond op onze site, en als er iets is wat mijn collega’s en ik voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag!