Wat kan ik doen met mijn reserveringen?

Wat kan ik doen met mijn reserveringen?

Om te weten wat je met je reserveringen kunt doen, moet je eerst weten welke je opbouwt.

Reserveringen:
– Vakantiegeld;
– Vakantiedagen;
– Feestdagen;
– Kortverzuim.

Vakantiegeld 8,33&,
Betalen wij uit op jou verzoek of binnen 6 weken na dat je uit dienst treedt.

Vakantiedagen 10,82%,
Je bouwt bij een fulltime dienstverband (40 uur p/week) 4 vakantie-uren op. Deze uren kun je sparen voor als je met vakantie gaat. Wij betalen je dan door vanuit de uren die hebt gespaard. Ook kun je deze uren in zetten voor als je een keer een dagje vrij bent of wanneer je net geen volledige week hebt gewerkt maar wel graag een volledig loon zou willen hebben. Kom je een paar uurtjes te kort, bel ons dan zodat wij samen met jou kunnen kijken naar een oplossing.

Feestdagen 2,16%,
Per jaar hebben we een aantal nationale feestdagen waarop iedereen vrij is. Ook voor deze dagen spaar jij uren op. Afhankelijk van hoelang je al werkt en wanneer je bent begonnen, kunnen we deze dagen doorbetalen.

Kortverzuim 0,6%,
Af en toe moet je eens naar een tandarts, huisarts of om een andere reden iets eerder naar huis dan normaal. Voor deze moment spaar je kortverzuim uren op. Dit is het kleinste percentage van je reserveringen opbouw omdat dit als het goed is ook het minst voorkomt.

Welkom bij Zendèl

Mijn naam is Hedzer Hooijenga.
Trotse eigenaar van dit fantastisch mooie bedrijf wat ik samen met mijn collega’s en misschien ook met jou als medewerker of als klant heb opgebouwd. Een bedrijf waar mijn collega’s en ik elke dag ons best doen om een brug te slaan tussen werknemers en werkgevers en waar wij continu werken naar een ultieme match tussen competenties, persoonlijke eigenschappen,  versus functies en bedrijven.

Kijk rustig rond op onze site, en als er iets is wat mijn collega’s en ik voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag!