Wat moet ik doen als ik ziek wordt?

Wat moet ik doen als ik ziek wordt?

Mocht je ziek worden, dan is dat al vervelend genoeg voor jezelf en kun je niets anders dan uitzieken en hopelijk snel herstellen. Hoe vervelend ziekte ook is, jouw afwezigheid heeft vaak ook gevolgen op je werk. Om die reden vinden wij het dan ook super belangrijk dat jij je als eerste ziek meld bij het bedrijf waar je via ons werkt. Of dit nu je chef is, je voorman of je belt met de receptie, het bedrijf waar je werkzaam bent moet weten dat zij niet op je hoeven te rekenen en waarom niet. Door goed en tijdig met je werkgever te communiceren kunnen zij schakelen met het effect van jouw afwezigheid.

Daarnaast willen wij het ook graag weten, wij zullen je tenslotte moeten ziekmelden.

Welkom bij Zendèl

Mijn naam is Hedzer Hooijenga.
Trotse eigenaar van dit fantastisch mooie bedrijf wat ik samen met mijn collega’s en misschien ook met jou als medewerker of als klant heb opgebouwd. Een bedrijf waar mijn collega’s en ik elke dag ons best doen om een brug te slaan tussen werknemers en werkgevers en waar wij continu werken naar een ultieme match tussen competenties, persoonlijke eigenschappen,  versus functies en bedrijven.

Kijk rustig rond op onze site, en als er iets is wat mijn collega’s en ik voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag!