Persoonlijk, betrokken en oprecht

Uw partner in personeelszaken

Kiest u voor Zendèl, dan kiest u voor een uitzendpartner die begaan is met uw bedrijf
en alles op alles zal zetten om u en uw bedrijf te ondersteunen
bij al uw HR- en personeelsvraagstukken.

Personeel nodig; plaats vandaag nog je vacature!

Als u een vacature bij ons aanmeldt, krijgt u binnen 2 uur een telefonische terugkoppeling van uw eigen contactpersoon. Deze brengt u op de hoogte over potentiele kandidaten vanuit onze database of de acties die wij gaan ondernemen om de vacature te vervullen. Hoe dan ook; wij houden u continu op de hoogte zodat u weet waar u aan toe bent.

Heading Text

Betrouwbaarheid, kwaliteit en service

Hedzer Hooijenga

Mijn naam is Hedzer. Het gezicht achter dit fantastisch mooie bedrijf wat ik samen met u als klant, mijn collega’s en flex-medewerkers heb opgebouwd. Een bedrijf  waar mijn collega’s en ik elke dag ons best doen om een brug te slaan tussen werknemers en werkgevers, waar wij continu kansen zoeken en samen met u gelegenheden creëren voor anderen die hier zelf soms moeite mee hebben. Zendèl is het succes van velen met gemeenschappelijk belang bij elkaar gebracht!

NBBU

De NBBU ziet erop toe dat zijn leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving, hoe complex ook, in acht nemen. Zo houden zij cao-controles om te zorgen dat de NBBU-cao’s voor Uitzendkrachten en voor vaste medewerkers in de uitzendbranche op een correcte manier worden gehanteerd. NBBU-leden moeten beschikken over het SNA-Keurmerk. Deze certificering is een waarborg dat de bij de NBBU aangesloten bureaus voldoen aan de wet- en regelgeving.

SNA

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Detacheerders en payrollondernemingen vallen eveneens onder de reikwijdte van het keurmerk omdat ook zij arbeid ter beschikking stellen. Op basis van de huidige wetgeving lopen deze partijen het risico dat zij aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt.

Service

Een aantal zaken zijn belangrijk voor ons. U tevreden als klant, onze medewerkers tevreden en wij met alles wat wij hiervoor moeten doen om dit mogelijk te maken. Dit krijgen wij alleen voor elkaar door goed te luisteren naar onze klanten en medewerkers. En als je goed luistert, echt luistert, hoor je meer, doe je meer, voor elkaar en met elkaar. Wat wij allemaal doen voor onze medewerkers en klanten kunnen wij u niet in een paar zinnen vertellen. Via anderen over ons, geven medewerkers, oud medewerkers en klanten hun mening weer. Benieuwd naar wat zij over ons zeggen? klik hier!

Meld hier uw vacature

  functieprofiel uploaden


  Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de privacystatement voor meer informatie.

  Welkom bij Zendèl

  Mijn naam is Hedzer Hooijenga.
  Trotse eigenaar van dit fantastisch mooie bedrijf wat ik samen met mijn collega’s en misschien ook met jou als medewerker of als klant heb opgebouwd. Een bedrijf waar mijn collega’s en ik elke dag ons best doen om een brug te slaan tussen werknemers en werkgevers en waar wij continu werken naar een ultieme match tussen competenties, persoonlijke eigenschappen,  versus functies en bedrijven.

  Kijk rustig rond op onze site, en als er iets is wat mijn collega’s en ik voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag!