Kiest u voor ons, dan kiest u voor een partner; een uitzendorganisatie die begaan is met uw bedrijf en alles op alles zal zetten om uw bedrijf verder te helpen. We werken naar oplossingen toe en kijken bij het vinden van personeel verder dan kennis, kunde en competenties. Zo kijken wij ook naar de ultieme fit tussen mentaliteit en gedrag van de kandidaat t.o.v. de bedrijfscultuur.
Dit maakt dat wij keer op keer tot een optimale match / oplossing komen.

Wij zijn een gedreven en enthousiaste organisatie die alles op alles zet voor een 100% klanttevredenheid. Dit vraagt om meer dan het invullen van uw vacatures of het leveren van een goede dienst.

Wat is dit “meer”

Meer flexibiliteit door onze tijden aan te passen aan de uwe, we werken niet 24/7 maar ook buiten kantoortijden kunt u ons nog bereiken.

Meer communicatie door u te informeren over de acties die wij ondernemen om aan uw vraag te voldoen. Daarnaast houden wij u op de hoogte over de ontwikkelingen. Als het ons niet gaat lukken om u te kunnen voorzien van personeel, dan wilt u dit niet “vijf voor twaalf” horen. Communiceren betekent ook nee kunnen zeggen, al doen we dit niet graag.

Onze naam is ook meteen ons DNA en staat voor Zeggen Doen èn Leveren; we zeggen wat we doen, doen wat we zeggen en leveren kwaliteit en service.