Ons land kent wet- en regelgeving voor eerlijk, gezond en veiligwerken. Als ondernemer is het uw verantwoordelijkheid om zaken te doen met een bureau dat zich aan deze regels houdt. NBBU Bureau’s voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen (bron: NBBU).

Voordeel voor u: vrijwaring van inlenersaansprakelijkheid

Wanneer u als inlener, gebruik maakt van een gecertificeerd uitzendbureau zoals Zendèl, dan wordt u gevrijwaard voor de fiscale aansprakelijkheid.
U kunt niet aansprakelijk worden gesteld voor achterstallige loonheffingen en omzetbelasting die de uitzender nog aan de fiscus moet betalen. Voorwaarde is dat u als inlener 25% van het factuurbedrag (inclusief omzetbelasting) stort op de (geblokkeerde g-rekening) van het bureau.

Om u er van te verzekeren dat wij tijdig onze afdrachten aan de belastingdienst betalen, kunt u hier de meest recente “Verklaring betalingsgedrag omzetbelasting, loonbelasting en sociale verzekeringspremies (loonheffingen)”downloaden. 

Wilt u meer informatie over de wet werk en zekerheid, of heeft u nog vragen naar aanleiding hiervan, neem dan gerust contact met ons op. we helpen u graag en geheel vrijblijvend! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 038-7820505 of via de mail: info@zendel.nl.