Meer zekerheid en kansen!

Kent u de voordelen van uitzenden, detacheren of payrolling? Onze klanten wel. Zij ervaren minder administratieve lasten, besparen kosten en lopen minder risico’s met hun personeel. Ondernemers die zakendoen met Zendèl zijn flexibeler met personeel. Dit betekent groeien als de markt daar om vraagt en krimpen als het even wat minder gaat.

Lees meer

Betrouwbaar en vakkundig

Ons land kent wet- en regelgeving voor eerlijk, gezond en veiligwerken. Als ondernemer is het uw verantwoordelijkheid om zaken te doen met een bureau dat zich aan deze regels houdt. NBBU gecertificeerde Bureau’s zoals Zendèl voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen (bron: NBBU).

Wanneer u als inlener, gebruik maakt van een gecertificeerd uitzendbureau zoals Zendèl, dan wordt u gevrijwaard voor de fiscale aansprakelijkheid. U kunt niet aansprakelijk worden gesteld voor achterstallige loonheffingen en omzetbelasting die het uitzendbureau nog aan de fiscus moet betalen.

Lees meer

Onze diensten

– Uitzenden
– Payrollen
– Werving & selectie
– Detacheren
– Outsourcing van HRM
– Assessments

Lees meer

Waarom Zendèl

Kiest u voor ons, dan kiest u voor een partner; een uitzendorganisatie die begaan is met uw bedrijf en alles op alles zal zetten om uw bedrijf verder te helpen.

Onze naam is ook meteen ons DNA en staat voor Zeggen, Doen èn leveren.

Lees meer