Praktische Informatie

Wij houden van overzichtelijk. Wij vinden het belangrijk dat je op een snelle en eenvoudige manier moet kunnen beschikken over de informatie die je zoekt.
Ben je gericht op zoek naar praktische informatie maar kun je het hier niet vinden, geef dit dan aan, dan kunnen we het aanpassen.

Lees meer

Loonbetaling

Ga je via Zendèl aan het werk, dan heb je de keuze uit twee verloningsmomenten, één keer per week of één keer per vierweken. Voor de week verloning geldt dat het salaris op de maandag volgend op de gewerkte week betaalbaar worden gesteld. Dit salaris zal afhankelijk bij welke bank je zit dinsdag of uiterlijk woensdag zijn bijgeschreven. Is er een feestdag in de week van de verloning, hou er dan rekening mee dat de betaling later op je rekening kan worden bijgeschreven dan je bent gewend. Via lees meer, krijg je een overzicht te zien van de betaalmomenten bij een periode verloning.

Lees meer

Pensioen opbouw

Ook als uitzendkracht, payrollkracht of detachant, bouw je een pensioen op. Afhankelijk van je leeftijd en hoe lang je werkzaam voor ons bent, melden we je aan voor een basis of plus regeling via StiPP pensioenfonds.

Lees meer

Uitzenden en Payrollen

Zendèl volgt bij al haar uitzend- en payrollopdrachten de NBBU cao voor uitzendkrachten. Deze cao en een samenvatting hiervan zijn te vinden op de pagina downloads onder werknemers. Wil je meer weten over uitzenden, payrollen of werving en selectie opdrachten klik dan op lees meer.

Lees meer